Voeding, Cursus of workshop

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

2 resultaten gevonden

kookworkshop met biologische producten recht van het veld

Tijdens deze workshop in samenwerking met Kraakvers.bio leer je twee bereidingen maken, een zoute en een zoete. Dit kan zijn pesto van peterselie maken, kool of augurken inmaken, confituur bereiden. We werken met de producten die dan klaar zijn om te oogsten. Je krijgt de twee bereidingen mee naar huis.
Waar
Bioboerderij 'Kraakvers' Koningshooikt (Lier)
Wanneer
zaterdag 12 augustus 2017
Organisatie
Femma Lier Divers
Thema
Voeding
Meer info

Q-rius to taste : Smaakvolle rondleidingen in Lier

Q-rius is dé specialist van de culinaire rondleidingen, fietstochten en op maat gemaakte gastronomische uitstappen.Met Q-rius ontdek je de mooiste steden in België door te proeven. Onze toffe en ervaren gidsen zorgen voor een onvergetelijk en origineel stadsbezoek, met verrassende anekdotes en boordevol lekkernijen. Een originele combinatie van bijzondere verhalen en heerlijke culinaire stops.
Waar
Grote Markt Lier Lier
Organisatie
Q-rius
Thema
Voeding
Trefwoorden
qrius
Meer info