Stadsspel Shoot Out

Shoot Out: Spannend stadsspel in Lier

 
Beleef een spannend virtueel schietspelletje! Eens de schuilnamen gekozen, wordt het startschot gegeven! Je staat dan oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan. Je wapen hebben we echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon. Verzamel dynamietstaven, waarmee je de verschillende kluizen kan opblazen en graai goud, diamanten en ...

Beleef een spannend virtueel schietspelletje! Eens de schuilnamen gekozen, wordt het startschot gegeven! Je staat dan oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan. Je wapen hebben we echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon.

Verzamel dynamietstaven, waarmee je de verschillende kluizen kan opblazen en graai goud, diamanten en juwelen mee.

Hou de andere rovers in de gaten via de satellieten en tracht ze voor te zijn! Met een beetje geluk verwerf je ook virtuele wapens die je kan inzetten om je tegenstanders van kortbij of veraf met een gps-schot te raken. Ook een kogelvrij vest is nuttig wanneer je zelf onder vuur ligt. Trek een rookgordijn op wanneer je in het nauw gedreven wordt en verdwijn van het scherm van je tegenstanders. Maar let op dat je zelf niet op een verborgen landmijn trapt, want dan verlies je een deel van je zuurverdiende buit!

Ontloop met de juiste strategie de patrouillerende politiemannen en word niet geneutraliseerd. Maar de grote slag die sla je enkel met een aanval op het geldtransport.

Word jij de held van dit stadsspel met de grootste buit? Koop een spelcode om op je eigen Android smartphones te spelen of kies voor een spel met Geoteam begeleiding.

Reservatie op voorhand is verplicht!

Ontdek ook onze andere spellen op www.geoteam.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
Van 1 januari 2017 tot 31 maart 2017
Waar
Centrum
Centrum, 2500 Lier
Prijs
Basistarief: 60,00 €
Reservaties
Mail: info@geoteam.be
Links
www.geoteam.be,
Locatie evenement
51.1312482, 4.5700151