vragen?

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

1.Waar koop ik een UiTPAS?

De UiTPAS is verkrijgbaar op verschillende locaties in de stad. Ga met je identiteitskaart langs in één van volgende verkooppunten:

2.Hoeveel kost een UiTPAS?

Je betaalt éénmalig 5 euro en verdient dat bedrag meer dan volledig terug in voordelen

Kostprijs UiTPAS: 5 euro

De kaart is persoonlijk en onbeperkt geldig. Ieder gezinslid (vanaf 2,5 jaar) heeft een pas nodig. 

UiTPAS met kansentarief: 0 euro

Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan krijg je gratis een UiTPAS. Als je deelneemt aan een stedelijke UiTPAS-activiteit, krijg je automatisch korting op de toegangsprijs.

3.Ik ben mijn UiTPAS kwijt! Wat nu?

Bij verlies van je UiTPAS, kan je voor 1 euro een nieuwe kaart kopen in een van de verkooppunten. Opgelet: ook wanneer je over een gratis UiTPAS met kansentarief beschikte, betaal je 1 euro voor de aanmaak van je nieuwe kaart. 

Je nieuwe UiTPAS wordt automatisch gekoppeld aan je bestaande profiel. Je bent je gespaarde punten dus niet kwijt!

4.Waar en hoe kan ik punten sparen?

Op verschillende locaties vind je een UiTPAS-zuil waar je met je pas punten kan verzamelen.
Om punten te sparen, dien je enkel je UiTPAS tegen de zuil te houden en klaar!

Ook tijdens een specifieke evenementen georganiseerd in het de binnenstad zal je punten kunnen sparen.

5.Hoe kan ik zien hoeveel punten ik al spaarde?

Door je te registreren, kan je online je puntensaldo raadplegen. Ook aan een UiTPAS-zuil kan je meteen zien hoeveel punten je al verzamelde.

6.Hoe kan ik zien op welke voordelen ik recht heb?

Je vindt alle voordelen op deze website. Wanneer je je registreert op deze website, kan je door in te loggen op je profiel niet alleen je puntensaldo raadplegen, maar ook bekijken op welke voordelen je (nog) recht hebt. 

7.Wat zijn de voordelen van mijn Lierse UiTPAS buiten Lier?

Je kan met je UiTPAS ook punten sparen én omruilen in andere UiTPAS-steden en regio’s. Een overzicht vind je op www.uitinvlaanderen.be/promotions.

8.Waar vind je de ‘UiTPAS-activiteiten’ terug?

Op www.uitinlier.be vind je alle activiteiten in Lier die opgenomen zijn in de UiTdatabank. De UiTPAS-activiteiten herken je hier aan het UiTPAS-label!

9.Ik heb een UiTPAS met kansentarief. Wat is dat juist?

Met je UiTPAS met kansentarief krijg je automatisch korting bij deelname aan een UiTPAS-activiteit, spaar je punten om te ruilen voor leuke voordelen én heb je recht op extra voordelen.

Deze UiTPAS is strikt persoonlijk. Het kansentarief wordt voor een beperkte periode toegekend. Verlenging is mogelijk met een nieuw attest. Meer info over deze UiTPAS bij Kansentarief.

10.Hoe kan je als vereniging aansluiten bij de UiTPAS?

Binnenkort meer info bij Partners op deze website.  

11.Hoe kan je je activiteiten als organisatie of vereniging bekendmaken (UiTdatabank)

Wil ook graag je eigen activiteit zien verschijnen bij de activiteiten op www.uitinlier.be? Dat kan. Surf naar www.uitdatabank.be en registreer je op deze website. Eens geregistreerd kan je al je activiteiten stap voor stap invoeren. 

Heel wat mediakanalen maken gebruik van de UiTdatabank. Ook de kalenders van www.uitinlier.be en het stedelijk infomagazine 'Uit de Peperbus' zijn gebaseerd op de UiTdatabank.

12.Hoe maak ik een UiTiD-account aan?

Alle informatie vind je op: www.uitinvlaanderen.be/over/uitid.

13.Staat je vraag er niet tussen?

Mail ons gerust via uitpas@lier.be. We vullen deze lijst zo goed mogelijk aan met alle veelgestelde vragen rond de UiTPAS en UiT in Lier!