Persoon en relaties, Cursus of workshop

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

3 resultaten gevonden

Wegwijzers voor een schoon leven

Iedereen wil een gelukkig leven leiden, een leven waarin  gemaakte keuzes onszelf en onze naasten goéd doen. Kiezen wat goed is voor ons en wat ons geluk brengt, is niet altijd eenvoudig. We zijn soms onzeker, we twijfelen ... Of we maakten een verkeerde keuze en willen het in de toekomst anders aanpakken. En heel vaak kunnen we niet kiezen en kiest het leven voor ons. En dan? Gedurende vijf zon
Waar
Het Looks Lier
Wanneer
Van 8 oktober 2017 tot 4 februari 2018
Organisatie
Vormingplus regio Mechelen
Thema
Persoon en relaties
Trefwoorden
erkend SCVW, zelfontwikkeling, persoon-relaties
Info & tickets

Gongconcert ' Verstilling' - Lier

Dat gongs in staat zijn om een volledig pallet aan vibraties te genereren hebben velen ondertussen al ondervonden. En dat die trillingen deugddoend zijn hebben ze zeker ook ervaren. Dit concert staat volledig in teken van die 'Good Vibes'. Wees welkom en laat je omringen door al dat goeds. Andy Vanbeveren van Boventoon deelt graag zijn passie voor gongs met jou. Je komt toch ook?
Waar
Steinerschool Lier Lier
Wanneer
vrijdag 30 maart 2018
Organisatie
NaGeBa vzw
Thema
Persoon en relaties
Meer info

Sound Healer Opleiding - International Association of Sound Therapy

Een praktische, holistische opleiding voor iedereen die zich wil verdiepen in de therapeutische kracht van klank, 'het medicijn van de 21ste eeuw' genoemd. Nestor Kornblum en Michele Averard geven deze opleiding al jarenlang aan deelnemers van over de hele wereld. Dit jaar wordt de opleiding voor de 9de keer in België georganiseerd. Ze is gespreid over 4 weekends (modules) en loopt van sept. ...
Waar
Steinerschool Lier Lier
Wanneer
Van 28 september 2018 tot 23 december 2018
Organisatie
Thuis in Jezelf
Thema
Persoon en relaties
Trefwoorden
"klankbad", klank, persoonlijke groei, healing sound, soundhealing, klankhealing, klanktherapie, sound therapy
Meer info