10 jaar Steven Goegebeur

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

10 jaar Steven Goegebeur

 

Steven viert zijn tien jaar op het podium met een unieke voorstelling waarin hij tien bevriende artiesten uitnodigt.

Steven Goegebeur wil zijn jubileumfeestje persé in Lier doen… HOERA!

Eind 2007 begon het comedy-avontuur van Steven Goegebeur in het Antwerpse podiumcafé ‘Den Buster’. Tien jaar later speelt hij in uitverkochte theaterzalen en is hij uitgegroeid tot een uniek talent in de comedyscene. Steven viert tien jaar op het podium met een unieke voorstelling waarin hij tien bevriende artiesten uitnodigt. Wie deze special guests zijn, blijft een geheim. We kunnen wel al verklappen dat ze allen een speciale band hebben met Steven en dat er muzikale intermezzo’s zijn. Hij blikt niet alleen terug op zijn boeiende carrière, hij kijkt ook vooruit!

Steven wilde z’n jubileumfeestje persé in Lier doen: “De stad waar ik een onbezorgde jeugd beleefde! Lierke plezierke, de stad waar ik me als straatvoetballer ontplooide, als leraar het krijtje hanteerde... Daar waar het comedyzaadje geplant werd! Dankzij het water van de Nete ontkiemde het zaadje! Ondertussen zijn we drie scheuten en 10 jaar verder... Tijd om terug te keren naar de plek waar alles begon en samen feest te vieren met wie mij geregeld zuurstof, licht en meststof gaf om te groeien en te bloeien.”

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 18,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 3,6

Vriendenprijs: € 18,00; Basistarief: € 20,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Humor comedy
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie