A Ceremony of Carols - Vlaams Radio Koor

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

A Ceremony of Carols - Vlaams Radio Koor

 

Het Vlaams Radiokoor heeft intussen een heel eigen kersttraditie opgebouwd: een kerstconcert waarin  klassieke werken afgewisseld worden met bekende Christmas Carols, gekruid met enkele nieuwe werken als kleine vocale kerstcadeautjes.

Aan het begin van de 19de eeuw was er van kerstconcerten, kerstverlichting, kerstbomen of kerstkaarten amper sprake. Mensen vierden een sobere kerst in besloten, familiale kring. Tegen het begin van de 20ste eeuw was het helemaal anders, met grootse feesten, chique diners en betoverende concerten. Ook vandaag komen we in de donkerste momenten van het jaar graag samen met vrienden en familie om licht in het donker te brengen, en warmte te delen. 

Een alltime klassieke favourite blijft Benjamin Brittens A Ceremony of Carols. Het werk uit 1942 is opgebouwd uit acht kerstliederen, die Britten samenstelde uit zowel gregoriaanse Latijnse zang als traditionele ‘Christmas Carols’ zonder hun waarde en symbolische lading uit het oog te verliezen. Een perfecte belichaming van de rijke Britse traditie, en een garantie voor sfeer, gezelligheid en authentieke kerstsfeer. 

Waar
Liers Cultuurcentrum - Jezuïetenkerk
Gasthuisvest 50, 2500 Lier
Wanneer
20/12 in 20:15
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 17,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 3,4

Basistarief: € 17,00; UiTPASlier: € 16,00; Standaard: € 17,00; Uitpas Lier: € 16,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Klassieke muziek
Trefwoorden
UiTPAS Lier, kerstinlier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie