A man of integrity

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

A man of integrity

 

Reza woont op het platteland met zijn vrouw en hun zoon. Hij leidt een teruggetrokken leven en wijdt zijn leven aan het kweken van zoetwatervissen. 

Een privé-onderneming heeft zijn oog laten vallen op zijn grond en is tot alles bereid om hem tot een verkoop te dwingen. 

Maar kan men opboksen tegen de corruptie zonder zelf zijn handen vuil te maken?Reza woont op het platteland met zijn vrouw en hun zoon. Hij leidt een teruggetrokken leven en wijdt zijn leven aan het kweken van zoetwatervissen. 

Een privé-onderneming heeft zijn oog laten vallen op zijn grond en is tot alles bereid om hem tot een verkoop te dwingen. 

Maar kan men opboksen tegen de corruptie zonder zelf zijn handen vuil te maken?

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC Vredeberg
Vredebergstraat 12-14, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Liers Cultuurcentrum
Prijs

€ 8,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 1,6

Basistarief: 8.00 €; -25/+65: 5.00 €; Lidkaart Kalliopee: 5.00 €
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Cinefiel
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie