Acteren zonder woorden & stemgebruik

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Acteren zonder woorden & stemgebruik

 

Lier
Antwerpen

Acteren zonder woorden
Lichaamsbewustzijn, het inzetten van fysieke mogelijkheden, impulsen volgen, ... Met de viewpoint-methode leer je om niet alleen maar rekening te houden met je medespelers, maar ook met de ruimte en het tempo van de improvisatie. Je leert patronen herkennen en verder uit te bouwen, ...

Stemgebruik
Een acteur mag nog zo fantastisch spelen, als hij niet goed verstaanbaar is, haakt het publiek af. In deze workshop worden de kernaspecten van het spreken belicht, van ademhaling tot articulatie. Je krijgt heel wat oefeningen mee, die je later bij het begeleiden van je groep kan inzetten.

DOCENT: Saartje Hendrickx studeerde voor theatermaker en dramadocent aan de Toneelacademie Maastricht. Ze gaf workshops aan kinderen en jongeren bij amateurgezelschappen, organiseerde jaarlijks theaterkampen en zette vele uiteenlopende producties op poten. Ze heeft intussen een stevige knowhow opgebouwd en kent als geen ander de valkuilen van het lesgeven. Haar missie: docenten en begeleiders een waaier aan kennis meegeven.

DATA: Zondag 25 maart 2018
UREN: 10.00u – 17.00u
LOCATIE: Schoolbond, Predikherenlaan 53, 2500 Lier (1,2 km vanaf station Lier)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Schoolbondtheater
Predikherenlaan 53, 2500 Lier
51.1330749 - 4.5732586
Wanneer
25/03 in 10:00
Organisatie
OPENDOEK Passie voor theater
Prijs
€ 35,0 Basistarief: 35,00 €; -26: 25,00 €
Reservaties
www.opendoek.be/vorming/train-de-trai...
Trefwoorden
UiTPAS Oostende
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie