Air-Action + Omnisport

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Air-Action + Omnisport

Air-action is hét kamp als je houdt van uitdaging, springen en kei coole actie! Ga dagelijks het avontuur aan met de opblaasbare structuren van het Jumperke . Test je skills en vaardigheden op de hindernisbanen, we starten klein maar elke dag zal het hindernissenparcours groeien.
Het avontuur ga je tenslotte niet alleen aan. Dankzij onze teamwerk geest zal je deze hindernisbanen ook trotseren met al je vrienden!
Buiten het dagelijkse spring- en vliegwerk, werken we ook aan het teamwerk tijdens de omnisporten. Maak kennis met bekende maar ook onbekendere sporten. Als kers op de taart gaan we op uitstap naar het LAGO Lier De Waterperels


Heb jij er al zin in? Get on board and fly with SPORT IT to the sky!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
atletiekpiste Netestadion
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
51.1248976 - 4.5757535
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Sport It
Prijs

€ 129,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 25,8

Basistarief: 129,00 €
Thema
Omnisport en andere
Links
www.sportit.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie