Alexia Leysen - The Knausgard/Hasselblad series

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Alexia Leysen - The Knausgard/Hasselblad series

 

Met de oude Hasselblad van haar overleden grootvader maakt Alexia Leysen een indringende portretreeks van bekende en onbekende Knausgard-lezers. Want de Noor wordt een sombere mascotte van de hedendaagse mens genoemd. Zijn werk een spiegel voor de ziel.

In het kader van haar theatervoorstelling 'Knaus' verzamelt ze rond het werk van de Noorse schrijver een uiteenlopende resem stemmen en gezichten. 'The Knausgard/Hasselblad series' gaat op zoek naar wat het is wat zoveel mannen en vrouwen uit diverse generaties van zichzelf in zijn boeken weerspiegeld zien - over wat hen erin triggert, raakt, ergert,...

Deze expo is een prelude bij de theaterproductie 'Knaus' van Alexia Leysen en Valentijn Dhaenens op 8 januari 2020 in het Liers Cultuurcentrum https://www.lierscultuurcentrum.be/programma/alexia-leysen-en-valentijn-dhaenens-brut-knaus/12989

De expo is te bezichtigen tijdens de openingsuren van het Leecafé in Bib Lier van 15 oktober tot en met 7 november 2019.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Leescafé Bibliotheek de Fé
Deensestraat 6, 2500 Lier
51.1290681 - 4.5736522
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Bibliotheek Lier
Prijs

gratis

Basistarief: 0,00 €
Trefwoorden
bibliotheekdefe
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie