Café Parole - Els Van Steenberge

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Café Parole - Els Van Steenberge

 

‘‘Theater, Els, dat is seks, drugs en rock-‘n-roll en zo wil ik dat er over theater geschreven wordt.”

‘De orders van Karel Degraeve, de adjunct-hoofdredacteur van Knack, waren duidelijk. Het dansen naar die orders is een uitdaging van jewelste.Een uitdaging die elke recensent met gretigheid aangaat. Want zulke orders dwingen je om je pen te laten dansen op het ritme van het spel. En dat is een ritme dat me al levenslang begeestert. Niet in het minst omdat we op een lapje grond leven waar zowat het spannendste, avontuurlijkste theater ter wereld gemaakt wordt. Vanuit den buik én toch scherp doordacht.’

Els Van Steenberghe – ‘drama queen van Knack en Knack Focus’, zo omschrijft ze zichzelf op Twitter – gunt je een blik in de keuken van de recensent waar met sterren gekookt wordt en met woorden gegoocheld wordt. En passant krijg je ook een geanimeerd en met anekdotes doorspekt overzicht van het beste wat theater makend Vlaanderen te bieden heeft. En nadien besef je ook waarom deze ‘sterrenkok’ zo graag in haar keuken staat.

Waar
Liers Cultuurcentrum - Cultuurcafé CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 2,4

Basistarief: 12.00 €; Vriendenprijs: 10.80 €; T.e.m. 26 jaar: 10.00 €
Reservaties
Inschrijven
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Tekst en muziektheater
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie