Café Parole

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Café Parole

 

We grasduinen in de boekenkast (en bij uitbreiding platenkast en videotheek) van Raf Walschaerts.

Raf en Mich Walschaerts hebben met Kommil Foo decennialang elke plank betreden waarvan in Vlaanderen en Nederland een podium gemaakt is. Kommil Foo is ondertussen een soort Duits automerk geworden: betrouwbare kwaliteit, keer op keer. Ook op ons podium staan de broers dan ook telkens voor een tot de nok gevulde zaal.

Maar de broers bewandelden ook heel wat zijwegen. Toen we plots lazen dat Raf als juryvoorzitter van de Fintro Literatuurprijs 2017 100 boekenfans zocht, was meteen een lang vermoeden bevestigd: ‘Raf leest. Raf leest zelfs heel veel!’ Een verlangen was meteen geboren om in zijn boekenkast te grasduinen. Omdat we moeilijk met zijn allen naar Raf thuis kunnen, hebben we hem gewoon uitgenodigd voor een café parole. Praktisch toch!

 

Waar
Liers Cultuurcentrum - Cultuurcafé CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Liers Cultuurcentrum
Prijs

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 2,4

Basistarief: 12.00 €; Vriendenprijs: 10.80 €
Reservaties
Inschrijven
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Literatuur
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie