Capoeira

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Capoeira

 

In de Steinerschool te Lier is het mogelijk om kennis te maken met capoeira.  Deze lessen worden gegeven door het motiverende duo, Reginaldo en Nohely, uit Brazilië en Paraguay.  Capoeira is een bewegingsvorm, die dans, muziek, reflexen, lenigheid en actie op een speelse manier combineren.  Kinderen van verschillende leeftijden gaan individueel om met hun eigen mogelijkheden en uitdagingen. Peuters krijgen de kans om toe te kijken en te experimenteren in de imitatie en ook de ouders worden gemotiveerd om deel te nemen aan de muziek en de sfeer. De capoeira gaat om de 2 weken door in de zeer aangename grote zaal van de Steinerschool van 10u tot 11u .

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Steinerschool Lier
Mallekotstraat 43, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Filhos de bimba
Prijs
€ 108,0 Basistarief: 108,00 €
Contact
Telefoon: 0494253361
Thema
Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie