Cerebriraptor

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Cerebriraptor

 

Vier jonge theatermakers nemen de moeilijke taak op zich om dokter te worden. Dokters en patiënten tegelijk. Zo maken ze Cerebriraptor: een freakshow van het alledaagse. 

In Cerebriraptor nemen vier theatermakers de moeilijke taak op zich om dokter te worden. Dokters en patiënten tegelijk.

Het is niet omdat ge ongelijk hebt met zoveel tegelijk dat ge gelijk hebt. Aurélie, Benjamin, Tomas en Lotte zijn niet psychiatrisch gediagnosticeerd. Integendeel, ze zijn normaal. Al te normaal. Maar hoe ziek is hun normaliteit?

Met veel humor bricoleren ze zich een weg door de gekte die we niet meer zien. Ze laten zich bijstaan door psychoanalisten en psychiaters en tasten de normen van de waanzin af. En de waanzin van die normen.

Zo maken ze Cerebriraptor: een freakshow van het alledaagse. 

“Theatermakers creëren mythes om de realiteit speelbaar te maken. Hier en nu. Hier en nu is er nog één mythe die ik, als zelfverklaarde

idioot, graag wil doorvertellen vanavond. En die is: Rien n’est fini. Tout recommence.” Aurélie Di Marino in de state of the youth, 2016

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 3,2

Basistarief: € 16,00; Vriendenprijs: € 14,40; Tem 26 jaar: € 10,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Tekst en muziektheater
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie