Cerebro

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Cerebro

 
 

Matthieu Villatelle en Kurt Demey geven een inkijk in de mentale technieken die op verschillende gebieden worden ingezet voor manipulatieve doeleinden, bijvoorbeeld in de politiek of de marketing.

In Cerebro nodigen Matthieu Villatelle en Kurt Demey ons uit om na te denken over onze overtuigingen waarop we ons vertrouwen bouwen.

Maar ze ontcijferen ook onze gedragingen en gewoontes om een meer intuïtievere manier van leven voor te stellen waardoor onze competenties op verschillende domeinen toenemen. Er zijn tegenwoordig nieuwe mentale technieken die op verschillende gebieden worden ingezet voor manipulatieve doeleinden, bijvoorbeeld in de politiek of de marketing. Het leren van deze methoden blijft echter nogal vertrouwelijk terwijl hun effecten spectaculair kunnen zijn. En als we je nu eens onthullen wat normaal verborgen blijft? Het speciale van Cerebro is dat het mentalisme niet meer in de handen van ‘de mentalist’ op de scène blijft. Het zijn de toeschouwers zelf die ermee op een directe manier gaan experimenteren. Deze interactieve voorstelling neemt je mee in een hart van een wervelwind vol met verrassende ervaringen die je nieuwe lichamelijke en geestelijke capaciteiten zal laten ontdekken.

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs
gratis Basistarief: 16.00 €; Vriendenprijs: 14.40 €; T.e.m. 26 jaar: 10.00 €
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Tekst en muziektheater
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie