Cultuurquiz

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Cultuurquiz

 

Muzikanten, dansers, tekenaars…  illustreren live op het podium quizvragen. Het wordt dus een feest voor zowel het gevoel als het verstand!


Muzikanten, dansers, tekenaars…  illustreren live op het podium quizvragen. Het wordt dus een feest voor zowel het gevoel als het verstand!


De eerste cultuurquiz was meteen een schot in de roos! Een tweede editie moest er komen. Al was het maar om het met een filmquote te zeggen:  “I will have my vengeance in this life or the next!” Als jij er meteen de woorden ‘Gladiator’, ‘Russell Crowe’ en ‘Ridley Scott’ bij denkt, moet je zeker inschrijven. Heb je bovendien aan drie noten genoeg om de Toverfluit van Mozart of een gitaarriff van Jimi Hendrix te herkennen? Dan moet je met een fluostift de tweede cultuurquiz markeren.

De vraag of deelnemen belangrijker is dan winnen, laten we even in het midden. Deelnemen gaat alleszins wel plezant zijn.

Schrijf ten laatste 10 oktober in met een ploeg van max. 5 personen (info@lierscultuurcentrum.be) 

 


I.s.m.

Koepel voor het Liers Cultuurbeleid

SAMWD LierT.v.v.

www.deliervzw.be

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 3,0

Prijs per ploeg: 15.00 €
Reservaties
Inschrijven
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Meerdere kunstvormen
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie