Cultuurquiz

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Cultuurquiz

 

De plezantste quiz van ’t land…


De plezantste quiz van ’t land…


Er is nergens echt bepaald vanaf wanneer je van een ‘traditie’ mag spreken, maar de cultuurquiz voelt ondertussen toch aan als eentje. Het aantal inschrijvingen liet verstaan dat velen er ook zo over denken. Wie is de klassieke componist van het melodietje uit de paddenstoelen in de Efteling? Is Paul van The Wonder Years en shockrocker Marilyn Manson één en dezelfde persoon? Wie is in godsnaam die scheve architect waar ze in Brussel zo kwaad op zijn dat het zelfs een scheldwoord werd? Joachim Stiller komt, maar wat met Godot? Tenslotte: waarom zijn de bananen krom? En wie maakte daar nu ook al weer een liedje over? Als jij het antwoord weet op deze en andere levensvragen, moet je je zeker inschrijven voor de derde editie van de cultuurquiz. De vraag of deelnemen belangrijker is dan winnen, laten we in het midden. Deelnemen gaat alleszins plezant zijn!


Schrijf ten laatste 16 oktober in met een ploeg van max. 5 personen.

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 3,0

Prijs per ploeg: 15.00 €
Reservaties
Inschrijven
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Meerdere kunstvormen
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie