Dave Berry en de Bonanzas

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Dave Berry en de Bonanzas

 

Dave Berry is de man van de wereldhits zoals The Crying Game, Memphis, Mama, Little things, My Baby left me en This Strange Effect (geschreven door Ray Davies van The Kinks).


Hij is één van de meest prominente sixties-iconen van de British Rock. Een levende legende. Dave Berry deelde het podium met wereldsterren als Van Morrison, The Animals, The Troggs en zakt nu af naar België om als Special Guest te touren met onze Crème de la Crème Sixtiesband: De Bonanzas! De Bonanzas is de ultieme sixtiescoverband. De heren brengen popklassiekers uit de jaren ‘60 zoals ze moeten klinken, met respect voor het origineel. Ze spelen met zoveel overtuiging dat je jezelf zowaar in de sixties waant. Samen brengen ze jou dé perfecte soundtrack bij al jouw jeugdherinneringen. Als dat geen memorabele avond wordt!

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 22,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 4,4

Basistarief: 22.00 €; Vriendenprijs: 19.80 €
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Pop en rock
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie