De Noordwachter

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

De Noordwachter

 

Kijk de maan schijnt door de bomen! Maar het is overdag, geen nacht! Toch staat de maan aan de helderblauwe hemel. Heb je dat wel eens gezien? Hoe kan dat nou? Dat komt door de Noordwachter. Hij is weer eens iets vergeten! Dat heb je er van als je met je hoofd in de wolken leeft. Dan moet je op pad om het terug te draaien. (50 min. - 4jr+)

Kijk de maan schijnt door de bomen! Maar het is overdag, geen nacht! Toch staat de maan aan de helderblauwe hemel. Heb je dat wel eens gezien? Hoe kan dat nou? Dat komt door de Noordwachter. Hij is weer eens iets vergeten! Dat heb je er van als je met je hoofd in de wolken leeft. Dan moet je op pad om het terug te draaien. Zo staat het in de sterren, krijg je problemen met de Grote beer en ruilen Castor en Pollux. Een voorstelling over de maan en de sterren, over verantwoordelijk zijn en verantwoordelijkheid nemen; Actie en reactie en de gevolgen van een vergeten afspraak. Met een groot draaiend decor waarin alles rond komt.

Waar
CC Den Bril, zaal Marollen
Bril 4, 2500 Lier, 2500 Lier
51.1294038 - 4.571639
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
De Poppentovertrein
Prijs

€ 9,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 1,8

Basistarief: 9,00 €; -12: 6,00 €
Reservaties
Bestel tickets
Thema
Tekst en muziektheater
Links
www.denbril.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie