De zoete smaak der zonde

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

De zoete smaak der zonde

 

Om zijn 65ste verjaardag te vieren, pakt Guido Belcanto met De Zoete Smaak der Zonde. Een musical, een revue en een biografie in één!

De Zoete Smaak Der Zonde’ is alles in één: een musical, een revue en een biografie, een tragikomedie, een moordverhaal, een voetreis naar het middelpunt van het inferno - en hopelijk weer terug.

In 2018 wordt Guido Belcanto 65. Dit is vooral bijzonder als je rekent dat al die 65 jaren met elkaar wedijverden in turbulentie. Passies en

rebellieën, depressies en grote successen staken elkaar aldoor de loef af. In de waarachtige musical De Zoete Smaak Der Zonde komt deze bewogen biografie op speelse wijze aan de oppervlakte. We leren de pater prefect van het Turnhoutse college kennen, Belcanto’s eerste ontdekker, maar ook Jakke De Zeeman, met wie Belcanto in de jaren ‘80 een straatzangersduo vormde. Zelfs Belcanto’s grote held Marco Pantani, van wie Belcanto wel eens een koersfiets cadeau kreeg, passeert de revue. Niet in een droge opeenvolging van feiten, maar wel middels één felbewogen, hallucinatorische reis naar het middelpunt van de hel. Hamvraag: zullen zijn vele, zoete zonden hem worden vergeven? Of zal Guido Belcanto verdoemd blijken?

Tegelijkertijd biedt deze musical een nauwgezet en evenwichtig inzicht in alle veertien langspelers van Belcanto’s uitgebreide oeuvre. Al zijn belangrijkste songs komen aan bod: de prille hits als Botsauto’s en Plastic Rozen, maar ook het nieuwe werk, van Toverdrank tot Geef Me Liefde - het allerbeste van het allerbeste, alles op één rij. Een verrukking voor zijn talloze getrouwe fans, een gedroomde eerste kennismaking voor nieuwkomers.

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 30,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 6,0

Basistarief: € 30,00; Vriendenprijs: € 27,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Amusementsmuziek
Trefwoorden
UiTPAS Lier, vivavlaanderen
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie