Ein abend in Lier met Bed Rugs

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Ein abend in Lier met Bed Rugs

 

De derde plaat is altijd de moeilijkste. Wat volgt na de verrassing van het debuut, en de bevestiging van  de opvolger? Bed Rugs kiest met ‘Hard Fun Grand Design’ voor de meest ambitieuze weg: afslanken naar een drietal, en de muzikale verbeelding de vrije loop laten zonder het verleden uit het oog te verliezen. En plots was daar dan een collectie home recordings om niet één, maar twéé platen mee te vullen. Waanzin? Geen probleem, dan haal je gewoon een paar kleppers aan boord die al die geïnspireerde zottigheid tot een strak geheel kunnen brouwen. En dus trok het trio in het voorjaar van 2017 richting Georgia, alwaar ze de studio indoken met Derek Almstead en Will Cullen Hart. Twee veteranen uit het roemruchte Elephant 6 collectief, met gesjeesd briljante 90’s bands als Olivia Tremor Control en Neutral Milk Hotel, zou dat volstaan om van de derde Bed Rugs een psychedelisch tapijt te weven that really ties the room together?


Brouw een stevig kopje thee van uw favoriete substantie, zet u neer voor een mentale trip van jewelste, en meer dan twee dozijn songs later is het antwoord is u klaar als een klontje. ‘Hard Fun Grand Design’ is zonder twijfel de versie 3.0 deluxe van Bed Rugs, één lang gerekte “ja!” op de vraag of het ietsje meer mag zijn. Broeierige grooves wisselen af met duizelingwekkende soundscapes, vaak gewoon binnen één nummer. Dikke smeren en lagen geluid duikelen lustig over elkaar, zonder ooit de song uit het oog te verliezen. Het resultaat is een plaat die zich comfortabel kan leggen naast het beste werk van de twee mentoren, een geestverruimend werkstuk voor de eeuwigheid!


I.s.m. Jeughduis De Moeve 'Cluster Live'

Waar
Liers Cultuurcentrum - De Moeve
Aarschotsesteenweg 1, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Liers Cultuurcentrum
Prijs

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 1,0

Basistarief: 5.00 €
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Pop en rock
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie