Fargo

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Fargo

 

Wanneer Jerry Lundegaard, een autoverkoper in een klein stadje in Minnesota, tot over zijn oren in de schulden zit, laat hij zijn vrouw ontvoeren om vervolgens aan zijn rijke schoonvader losgeld te kunnen vragen.

9.15 uur FILMONTBIJT

De Weekdieren (Brood & Bloemen) zorgen voor een uitgebreid ontbijtbuffet dat je zondagse filmafspraak een heerlijke, gastronomische toets geeft.


10.15 uur FARGO (1996) 97 min

Wanneer de groep mensen die denken dat Fargo enkel een topserie is op Netflix steeds groter wordt, is het dringend tijd om de legendarische film van de gebroeders Coen uit 1996 nog een keertje te tonen! 


Wanneer Jerry Lundegaard, een autoverkoper in een klein stadje in Minnesota, tot over zijn oren in de schulden zit, laat hij zijn vrouw ontvoeren om vervolgens aan zijn rijke schoonvader losgeld te kunnen vragen. In eerste instantie een relatief makkelijke klus. Wanneer de ontvoerders bij hun aankomst in Fargo al direct drie inwoners koud maken, wordt alles toch iets complexer dan gepland. De hoogzwangere politieagente Marge Gunderson wordt belast met het moordonderzoek. Marge heeft weinig ervaring met moordzaken maar al snel ontpopt ze zich tot een ware speurder met de neus van een bloedhond en de vastberadenheid van een terrier.

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC Vredeberg
Vredebergstraat 12-14, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 17,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 3,4

Film + ontbijt: € 17,00; Film + ontbijt vrienden: € 15,30; Enkel film: € 5,00; Enkel film vrienden: € 4,50
Reservaties
Bestel tickets, Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Drama
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie