Festival Van Vlaanderen

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Festival Van Vlaanderen

 

Ensemble Constantinople is bekend voor het bouwen van muzikale bruggen. Muzikale bouwmeester aan de zijde van het ensemble is Marco Beasley die het Italië van Da Vinci weer tot leven zingt.

De gekende Galatabrug over de Bosporus in het huidige Istanbul had ook een brug van Leonardo da Vinci kunnen zijn. Zijn ontwerp voor de toenmalige sultan van Constantinopel is echter nooit gerealiseerd. De schetsen bleven wel bewaard en inspireerden Kiya Tabassian, artistiek leider van het befaamde Canadese ensemble Constantinople, tot het samenstellen van een programma over de muziek van Oost en West ten tijde van Da Vinci.

Waar
Liers Cultuurcentrum - Begijnhofkerk
Sint Margaretastraat 1b, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Liers Cultuurcentrum
Prijs

gratis

Standaard: € 22,00; Uitpas Lier: € 20,00; -26: € 10,00; UiTPASlier: € 20,00; Tem 26 jaar: € 10,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Klassieke muziek
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie