Film 'No man is an island' met nabespreking

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Film 'No man is an island' met nabespreking

 
 

Lampedusa: het beloofde land of eerder een gevangenis in de Middellandse Zee? Voor Omar en Adam, beide opgevangen door een Italiaanse familie, blijft dit een moeilijke vraag. Via deze 2 unieke adpotieverhalen, onderzoeken we de zoektocht naar vrijheid, zowel voor de bewoners van Lampedusa als voor de vluchtelingen, en nuanceren we de discussie rond immigratie op een diepgaande manier.  Een trailer van de film kan je hier bekijken: www.timescapes.be/films/no-man-is-an-island Na de film volgt een nabespreking met regisseur Tim De Keersmaecker (onder voorbehoud).

Georganiseerd door Stad Lier

Waar
CC De Vredeberg
Vredebergstraat 12-14 , 2500 Lier
51.131818 - 4.571924
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Vormingplus regio Mechelen
Prijs
€ 5,0 Basistarief: 5.00€
Reservaties
Inschrijven
regiomechelen@vormingplus.be
Telefoon: 015 44 41 00
Thema
Samenleving
Trefwoorden
erkend SCVW, film, samenleving, interculturaliteit, 29062017 Vluchteling
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie