Fort van Koningshooikt – Fortengordel 2017: Forté, muziek in de forten

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Fort van Koningshooikt – Fortengordel 2017: Forté, muziek in de forten

 
 

Ben je op zoek naar rust en wandel je graag? Dan verwelkomt fort Koningshooikt je op zondag 21 mei 2017 met open armen. Het thema tijdens de Fortengordel 2017 is muziek. Benieuwd naar wat de geheimen van dit oude fort zijn? Volg de gids, hij zal je leiden langs unieke plekken en verklapt je alles over nieuwe en oude avonturen. En daarna? Dan kan je via de fietsknooppunten gewoon doorfietsen naar één van de 22 andere deelnemende forten rond Antwerpen.

De forten vormen een waardevolle groene gordel rond Antwerpen met een hoge erfgoedwaarde. De Fortengordel is de kans om zelf te ontdekken wat de forten te bieden hebben. Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, want ook tijdens de rest van het jaar zijn hier tal van boeiende activiteiten en recreatiemogelijkheden. Ontdek het aanbod op www.fortengordels.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Wandelen in de natuur rond het Fort Koningshooikt
Donderheide, 3, 2500 Koningshooikt (Lier)
51.0756702 - 4.5715606
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
Telefoon: www.fortengordel.be, www.fortengordels.be
Trefwoorden
Fietsenfortengordel, fortengordel
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie