Fort van Lier – Fortengordel 2017: Forté, muziek in de forten

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Fort van Lier – Fortengordel 2017: Forté, muziek in de forten

 
 

Zondag 21 mei is het zover! Dan opent fort van Lier gratis haar deuren, samen met 22 andere forten in de provincie Antwerpen. Het thema tijdens Fortengordel 2017 is muziek. Voor muziek en voordracht zorgt de Lierse Stedelijke Academie Muziek en Woord voor!

Het fort van Lier kreeg het zwaar te verduren. In september 1914 zetten de Duitsers een zwaar offensief en beschoten ze dit fort. Ben je benieuwd naar de gehavende locatie? Kom en herbeleef de moeilijke geschiedenis van het fort aan de hand van een gratis tentoonstelling. Onze gidsen geven tijdens de Fortengordel graag rondleidingen.

Daarnaast laat De kroon je kennis maken met de struifvogelsport. Mis dit dus zeker niet!

De forten vormen een waardevolle groene gordel rond Antwerpen met een hoge erfgoedwaarde. De Fortengordel is de kans om zelf te ontdekken wat de forten te bieden hebben. Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, want ook tijdens de rest van het jaar zijn hier tal van boeiende activiteiten en recreatiemogelijkheden. Ontdek het aanbod op www.fortengordels.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Fort van Lier
Fortweg 24, 2500 Lier
51.1188727 - 4.5964251
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
Telefoon: www.fortengordel.be, www.fortengordels.be
Trefwoorden
Fietsenfortengordel, fortengordel
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie