Grasland (Kip met Kop)

Grasland (Kip met Kop)

theater voor kinderen vanaf 3 jaar – 40 minuten

Over de voorstelling

Geruggesteund door sprookjesachtige illustraties en bewegende animatiebeelden, neemt Wim de peutertjes mee naar Grasland, een wereld vol lieve krioelende beestjes en verhalen.
Tussen vrolijk fladderende vlinders en kleurrijke bloemen, maken we kennis met een schuchtere schildpad, een slijmerig slakje, een olijke olifant en vooral een heel lief lieveheersbeestje.
We loeren in het koffertje van de schildpad, kietelen de slak tot ze giert van het lachen en schuiven samen met de heersbeestjes van de lange nek van de giraf. Onder begeleiding van mevrouw olifant en het plaatselijke eekhoorntjesorkest, toeteren we een lied voor kleine egel en dansen we samen met het hele lieve heersbeestje de stippen van ons lijf!

Over Kip met Kop

Kip met Kop is een theatergezelschap dat mensen wil beklijven met verhalen. Dartel maar doordacht. Gek én geniaal. Als een kip met een visie … Mysterieuze verhalen vol kleine en grote waarheden. Met en over dingen die hun eigen verhaal vertellen. Samen plezier vinden in het zoeken naar antwoorden op kleine levensvragen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Liers Ontmoetingscentrum Den Bril vzw
Bril 6, 2500 Lier
51.1292892 - 4.571945
Wanneer
05/12 in 10:30
Organisatie
De Poppentovertrein
Prijs

€ 9,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 1,8

Basistarief: 9,00 €; Kinderen: 6,00 €
Reservaties
tickets.roodfluweel.be/denbril
Thema
Figuren en poppentheater
Trefwoorden
ook voor kinderen
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie