Gunther Neefs - Special Request

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Gunther Neefs - Special Request

 

Na 25 jaar op de planken geniet Günther Neefs nog elke dag van een leven vol muzikale uitdagingen. Daarom laat de warmste stem van Vlaanderen in de theatershow Special Request ook zijn vrienden en zijn publiek aan het woord.

De liedjes worden gekozen door Vlaanderens bekendste koppen. Niet alleen muzikanten, maar ook Günthers vrienden van televisie, sport en literatuur doen hun zegje. Onder andere een gevatte Rob Vanoudenhoven en een schalkse Bart Peeters leiden ons naar pakkende evergreens. Veldritlegende Sven Nys legt de lat erg hoog voor Günther. Ook Herman Brusselmans, Ben Crabbé, Christophe Deborsu en Marleen Merckx doen hun verzoekje. Maar ook het publiek mag mee kiezen. Misschien haalt jouw special request het podium wel!


Wij nemen je graag mee op een stijlvolle muzikale reis met stevige standards en tijdloze ballads van blanke en zwarte stemmen uit diverse genres. Verrassende anekdotes, mooie beelden en vooral veel ambiance zijn gegarandeerd!


Günther wordt bijgestaan door zijn Special Request Band die is samengesteld volgens de swingbandtraditie: een schitterende trompet, een krachtige trombone, een swingende sax en een stomende ritmesectie. Topproducers tekenen voor frisse arrangementen. Genieten in stijl is de boodschap!

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 2,4

Basistarief: 12.00 €; Vriendenprijs: 10.80 €
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Amusementsmuziek
Trefwoorden
UiTPAS Lier, vivavlaanderen
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie