Heerlijk verdwalen in het Begijnhof van Lier (LAATSTE PLAATSEN)

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Heerlijk verdwalen in het Begijnhof van Lier (LAATSTE PLAATSEN)

 
 

Lier werkt dit jaar mee aan de het exclusieve programma Open Monumentendag voor Herita-leden op de zaterdag voor Open Monumentendag.
Ontdek het pittoreske oude begijnhof van Lier, sinds 1998 UNESCO Werelderfgoed. Een stadsgids neemt je mee doorheen het typisch 13de-eeuws stratenbegijnhof, centraal gelegen vind je de Sint-Margaritakerk (17-18de eeuw), die uitzonderlijk te bezoeken is. Trek zeker je stevige schoenen aan want je bezoekt de restauratiewerf van de huisjes aan de Symforosastraat waar je een woordje uitleg krijgt van één van de architecten van Studio Roma (multiprofessionele architectengennootschap).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Begijnhofkerk
Sint margaretastraat 1b, 2500 Lier
51.1282972 - 4.5682625
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Herita vzw | Open Monumentendag Vlaanderen
Prijs
€ 11,0 Basistarief: 11,00 €
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie