Het Diner

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Het Diner

 
 

Twee broers, een succesvol politicus en een gewezen leraar, spreken samen met hun vrouwen af voor een etentje in het favoriete restaurant van de politicus.
Het eten is lekker, de wijn uitstekend, de ober bijzonder.
Het gesprek begint met het nodige banaal gekeuvel over de kinderen, het huis, de reizen... maar mondt al snel uit in een psychologisch steekspel tussen de twee koppels.
Er valt immers wat te bespreken...
Dit stuk is gebaseerd op de succesvolle roman van Herman Koch uit 2009 en mixt op een fantastische manier humor en drama. Het stuk wordt, net als het boek, zorgvuldig opgebouwd en slechts beetje bij beetje wordt duidelijk wat er nu precies aan de hand is.
'Het Diner' is een voorstelling die ook de toeschouwer zal achterlaten met een aantal prangende vragen over onze samenleving.
Smakelijk!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
LOC Den Bril / Spaanse Poort
Bril 6, 2500 Lier
51.129404 - 4.571639
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Teater Lier
Prijs
€ 10,0 Basisprijs: € 10; 60+: € 9; Student: € 9; Groepen vanaf 10 personen: € 9; GOMOR-pas: € 5
Thema
Tekst en muziektheater
Links
www.teaterlier.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie