Het Groot Dictee heruitgevonden!

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Het Groot Dictee heruitgevonden!

 

Het Groot Dictee der Nederlandse taal was een wedstrijd in het correct spellen van de Nederlandse taal, die van 1990 tot 2016 jaarlijks in december werd uitgezonden op de Nederlandse en Belgische televisie.

Jammer genoeg was er in 2017 geen Groot Dictee meer op de televisie maar de bibliotheek van Mechelen heeft het nieuw leven ingeblazen met 'het Groot Dictee HERUITGEVONDEN'.

Op vrijdagavond 7 december 2018 kan je simultaan in een zestigtal bibliotheken over heel Vlaanderen deelnemen.

Geen paniek, dit dictee zit niet volgepropt met moeilijke woorden die mijlenver afstaan van het dagelijkse taalgebruik. En u hoeft ook niet te vrezen voor een complete afgang met een gemiddelde van achttien spelfouten, want in deze heruitgegeven vorm, kan u zelfs winnen met dertig fouten! Er worden namelijk een aantal spelelementen ingebouwd waar creativiteit en snelheid een rol spelen en die minstens even belangrijk zijn om het dictee te winnen. Waag dus je kans!

Het aantal deelnemers is beperkt dus vooraf inschrijven is noodzakelijk.

Concept: Bibliotheek Mechelen en Ludo Permentier

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Stedelijke Openbare Bibliotheek Lier
Kardinaal Mercierplein 6, 2500 Lier
51.1292597 - 4.5738184
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Bibliotheek Lier
Prijs

gratis

Basistarief: 0,00 €
Reservaties
bibliotheek@lier.be
Telefoon: 03 480 11 96
Trefwoorden
taal, quiz, dictee
Links
lier.bibliotheek.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie