Hockey + Omnisport

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Hockey + Omnisport

 

Onze gouden medaille winnaars op het WK hockey zullen ons altijd bij blijven. Een geweldige prestatie van onze Red Lions! Samen met de topclub Herakles bieden we een perfecte inleiding aan voor een carrière in deze uitdagende ploegsport. Leer alle kneepjes van de sport of schaaf je gekende technieken nog wat bij. En dit gaat allemaal nog beter lukken door de dagelijkse warme maaltijd die wordt aangeboden. Elke dag wordt er gekookt met verse producten. Als kers op de taart krijg je bij je deelname van deze onvergetelijke sportweek een mondstuk (tandenbescherming) cadeau. Dus neem je stick maar al klaar en begin maar te dromen van een podiumplaats op het volgende WK!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Royal Herakles Hockey Club
Hockeyweg 1, 2500 Lier, 2500 Lier
51.1403226 - 4.5376955
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Sport It
Prijs

€ 126,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 25,2

Basistarief: 126,00 €
Thema
Omnisport en andere
Trefwoorden
Hockey, SPORT IT
Links
www.sportit.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie