In Werkelijkheid

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

In Werkelijkheid

 

In Werkelijkheid is een visuele en muzikale vertelling met veel nieuwe en oudere liedjes van Spinvis. Vaak opnieuw gearrangeerd. Soms verstild. Soms keihard.

In Werkelijkheid is een visuele en muzikale vertelling met veel nieuwe en oudere liedjes van Spinvis.Vaak opnieuw gearrangeerd. Soms verstild. Soms keihard.

In werkelijkheid zit het anders.

In werkelijkheid zit alles altijd anders.

Speciaal voor het theater schrijft Spinvis een muzikaal verhaal over De Werkelijkheid.

Samen met hem en Saartje Van Camp, theatermaakster en multi-instrumentaliste, verdwalen we in het labyrint van Waarheid en Schijn.

Achter ieder verhaal zit een ander verhaal. En ook dat verhaal vertelt niet alles. Alles… Kunnen we dat ooit weten? Willen we dat wel weten? In werkelijkheid tasten we in het duister. In werkelijkheid willen we niet anders.

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 20,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 4,0

Basistarief: € 20,00; Vriendenprijs: € 18,00; Tem 26 jaar: € 16,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Pop en rock
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie