"Kank er eens over klappen" over Relaties in tijden van kanker

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

"Kank er eens over klappen" over Relaties in tijden van kanker

 
 

Journaliste Els Put vertelt over haar ontmoetingen met patiënten en met partners die hun verhaal deden voor het boek ‘Liefde onder druk – Relaties in tijden van kanker.’ In die verhalen vertellen zij over de impact van een kankerdiagnose, de stress van de behandelingen, de weerslag van de ziekte op hun relatie en op hun lichaam. Hoe zorgtaken verschoven, ieder zijn eigen weg zocht in het verwerken van angst en verdriet, hun relatie verinnigde of versterkte – of niet. Hoe ze met een lichaam met littekens intimiteit weer een kans probeerden te geven. Psychologe Elke Robyn vult aan met tips en adviezen en helpt begrijpen wat er met jou en met je partner gebeurt wanneer kanker inbreekt in je relatie. Hoe jullie elkaar kunnen ondersteunen, wat jullie nodig kunnen hebben, hoe een daarover gesprek aangaan.
http://www.allesoverkanker.be/activiteiten/kank-er-eens-over-klappen-relaties-tijden-van-kanker-0

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Stedelijke Colibrantzaal, (achterzijde stedelijke bibliotheek)
Deensestraat 6-7, 2500 Lier
51.1290652 - 4.573252
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Kom op tegen Kanker
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservaties
welzijn@lier.be
Telefoon: 03/8000.300
Thema
Gezondheid en zorg
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie