Kerstconcert

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Kerstconcert

 

De Netezonen zingen sinds hun ontstaan in 1882 vierstemmig met een repertoire dat reikt van Bach tot The Beatles. Vandaag brengen ze speciaal voor deze matinee een kerstconcert.De Netezonen zingen sinds hun ontstaan in 1882 vierstemmig met een repertoire dat reikt van Bach tot The Beatles. Vandaag brengen ze speciaal voor deze matinee een kerstconcert.

2017 was een feestjaar voor het mannenkoor De Netezonen. Ze vierden hun 135-jarig bestaan én wonnen de cultuurprijs ‘lifetime achievement’ van de stad Lier.

135 jaar De Netezonen kan worden verteld in een boeiende geschiedenis met enkele markante optredens: de Wereldtentoonstellingen van 1930 in Antwerpen en van 1935 in Brussel en plaatopnamen van de clubliederen van K. Lierse SV in 1968. Recenter was er ook een samenwerking met het Volendams operakoor, optredens in de kathedralen van Reims en Antwerpen. In het feestjaar 2017 ging het mannenkoor op concerttournee naar Frans-Vlaanderen en werden zij uitgenodigd om op 26 augustus in Ieper twee liederen te zingen tijdens de ‘Last Post’.

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 2,4

Basistarief: € 12,00; Vriendenprijs: € 10,80
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Amusementsmuziek
Trefwoorden
UiTPAS Lier, kerstinlier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie