KOPfKINO fm

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

KOPfKINO fm

 

Je neemt plaats aan een stel zelf getimmerde lessenaars met een kist vol spullen. In die kist vind je de hoofdtelefoon waarmee het avontuur kan beginnen. Aan de hand van boekjes, maquettes, objecten en foto’s ontvouwt zich een universum in je kopf.

Een theaterbeleving zoals je nog nooit meemaakte.

Je neemt plaats aan een stel zelf getimmerde lessenaars met een kist vol spullen. In die kist vind je de hoofdtelefoon waarmee het avontuur kan beginnen. Aan de hand van boekjes, maquettes, objecten en foto’s ontvouwt zich een universum in je kopf. KOPfKINO fm neemt je (in) gedachten mee naar een verdwaald appartementsblok zoals elke stad er één heeft, vol trotse en eigenzinnige bewoners. Stap voor stap wordt hun wereld met veel fantasie ingevuld. Verwacht je aan beelden in je kist en kopf.

KOPfKINO ontstond in het voorjaar van 2015 toen Wanda Eyckerman, Katharina Smets en Annelies Van Hullebusch, een beeldende luisterlocatievoorstelling rond en nabij de appartementsblokken van Hof Ter Lo in Borgerhout maakten. In 2016 bouwden Annelies Van Hullebusch en Katharina Smets de Antwerpse buitenvoorstelling om tot een radiovoorstelling voor de theaterzaal, KOPfKINO fm.

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 14,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 2,8

Basistarief: € 14,00; Vriendenprijs: € 12,60; Tem 26 jaar: € 10,00
Reservaties
Bestel tickets, Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Tekst en muziektheater
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie