Last Days

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Last Days

 

Met Last Days wil Lieve Blancquaert kijken hoe we op deze planeet oud worden en sterven.

Oud worden en sterven is vandaag een brandend actueel thema en op veel manieren ook een taboe. Lieve Blancquaert wil heel graag heel oud worden en zonder angst kunnen sterven. Hoe doet de wereld dat? Op die vraag probeert ze antwoorden te vinden.

“Met Last Days wil ik kijken hoe we op deze planeet oud worden en sterven. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat dit, meer dan ooit, moet verteld worden. Elke seconde sterven er twee mensen en voor ieder mens heeft dit een andere betekenis en is dit een ander verhaal. Ik neem jullie met mijn beelden en verhalen mee doorheen verschillende culturen, godsdiensten en rituelen. Last Days maken was voor mezelf een troost. Ik hoop dit te kunnen doorgeven.”

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 3,2

Basistarief: € 16,00; Vriendenprijs: € 14,40
Reservaties
Inschrijven
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Tekst en muziektheater
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie