Lezing : Het Wetende Veld

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Lezing : Het Wetende Veld

 
 

Ons bewustzijn heeft vele lagen frequenties, waar we bewuste en onbewuste informatie door binnen krijgen.
Als mens beleef je vooral wat door je geheugen en je herinneringen en de daaruit voortkomende gedachten en begrippen, die uw gevoelens en waarnemingen kleuren en bepalen in positief of negatief.
Dat dit denkbewustzijn een invloed heeft naargelang je positieve of negatieve verleden is door velen al een begrip.
Maar nog niet dat het je leven en je levensbeschouwing beperkt tot het gekende, en dat je alle andere mogelijkheden die je nog niet kent niet kan toepassen.

Dus onze vrije wil wordt door beperkte kennis aan banden gelegd en er kunnen weinig nieuwe mogelijkheden ontstaan zonder nieuwe inzichten.
In onze dromen komt ons bewustzijn in contact met andere invloeden en sferen waardoor er op de inhoud van onze kennis een diepere natuur haar invloed uitoefent.
Deze invloed is van zo een aard dat de boodschap soms door de denker niet onmiddellijk wordt begrepen. En verdere verdieping en interpretatie vraagt, ook kunnen dromen van voorspellende aard zijn.
Via het opwekken van aandacht en gevoeligheid kan iedereen met dit WETENDE VELD in aanraking komen en daardoor uw heldervoelendheid en zelfs helderziendheid activeren met directe inzichten tot gevolg. Maar ook de diepere invloeden van karma op uw leven zichtbaar maken.
In deze boeiende lezing zal Jana Willems psychotherapeute, u via inzichten voorbeelden en oefeningen u laten proeven van de mogelijkheden van het wetende veld.
Alle dieren maken hier gebruik van wel onbewust , de mens kan dit terug leren bewust te maken zoals het bedoeld was .

Door Jana Willems


Jana Willems, spiritueel therapeute, had als kind reeds herinneringen aan vorige levens en sferen evenals diepe ervaringen via uittredingen en spirituele beleving van het hogere astrale- en het subtiele heldere lichtbewustzijn.
Jana geeft meditatielessen en persoonlijke begeleidingen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Wijkcentrum De Bestemmeling
Florent van Cauwenberghstraat 1 - 5, 2500 Lier
51.1311971 - 4.5682037
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
De kleine bron
Prijs
€ 11,0 Basistarief: 11,00 €
Contact
info@dekleinebron.be
Telefoon: 0486 20 19 26
Thema
Persoon en relaties
Links
www.dekleinebron.be/index.php?page=de...
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie