Like Father Like Son

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Like Father Like Son

 

Ryota is een succesvolle architect, gelukkig getrouwd met Midori en heeft een zesjarig zoontje, Keita. Hij lijkt het gemaakt te hebben in het leven.
Op een dag krijgt hij echter een telefoontje van het ziekenhuis met een melding over zijn zoon. Na de geboorte heeft er een ongelukkige verwisseling plaatsgevonden.
Like father Like Son een typische Kore-eda-film.

Ryota is een zelfbewuste, succesvolle architect. Hij is gelukkig getrouwd met Midori en heeft een zesjarig zoontje, Keita. Hij lijkt het gemaakt te hebben in het leven.
Op een dag krijgt hij echter een telefoontje van het ziekenhuis met de melding dat hij niet de biologische vader is van Keita, maar dat er na de geboorte een ongelukkige verwisseling plaatsvond met de baby van een andere moeder. Ryota en zijn vrouw moeten nu contact zoeken met de andere familie, eigenaars van een kleine kruidenierswinkel.
LIKE FATHER LIKE SON is een typische Kore-eda-film: het verhaal wordt op een rustige, subtiele manier verteld, hoewel het onderhuids over heel complexe materie gaat. En de film stelt de vraag wat er in het ouderschap eerst komt: biologische of affectieve banden? Op het filmfestival van Cannes kreeg de film de prijs van de jury.

Waar
Liers Cultuurcentrum - Den Bril
Bril 6, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Liers Cultuurcentrum
Prijs

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 1,0

Lidkaart Kalliopee: 5.00 €; Vriendenprijs: 7.20 €; Basistarief: 8.00 €; -25/+65: 5.00 €
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Cinefiel
Trefwoorden
UitPAS Lier, UiTPAS Lier, visitlier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie