Los Zand

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Los Zand

 

d r i f t  toont de hedendaagse mens in zijn existentialistische gedachten en emoties. In hun voorstelling LOS ZAND brengen Ingrid Weetjens en Sharah Pleumeekers hun eigen tekst, jazzmuziek en danschoreografieën samen in één voorstelling doorheen alle absurditeit en drama. Tekst wordt afgewisseld of onderstreept door muziek en geïllustreerd door dans. Ook Koen Geudens en Robbe Kieckens brengen eigen piano- en percussiesolo’s om het geheel op een eigen manier te kleuren.

De voorstelling gaat over passie, vervreemding, verlangen en menselijke relaties; de geworpenheid in het leven, leegte, zoektocht en zingeving. Het pijnlijk herkenbare wordt met de nodige ironie en absurde humor gerelativeerd, zoals het hoort. 

De voorstelling gaat over passie en een gevoeligheid die zo ver gaat, dat je verleid kan worden om toe te geven aan die impulsen buiten je huwelijk om. Het is omgaan met die verleiding, er niet op ingaan en proberen er niet helemaal gek van te worden, het gevecht daarmee en het taboe daarrond, dat ze ook bespreekbaar wil maken. Dit alles met een knipoog en niet zonder humor, want in het relativeren van de dingen ligt uiteraard ieders redding. 

d r i f t  bekijkt ook de psychologische, filosofische en maatschappelijke kant van begeerte en passie. Ze wil daarmee het existentialistische debat aangaan en psychologische hindernissen bespreekbaar maken via hun voorstelling. Daarom werken ze samen met Dirk De Wachter om met hem dat debat na de voorstelling te openen.  

 

Waar
Liers Cultuurcentrum - Jezuïetenkerk
Gasthuisvest 50, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 3,0

Basistarief: € 15,00; Student: € 12,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Tekst en muziektheater
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie