Megadans + Omnisport

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Megadans + Omnisport

Het concept is eenvoudig: kei coole, vette muziek door de boxen, een berg aan omnisportmateriaal en alleen maar deelnemers die komen om zich te amuseren en te dansen. Klinkt dit als muziek in je oren dan ben jij zonder twijfel één van de uitverkorenen om je benen te komen los gooien tijdens dit mega-vet-cool-kamp. Onder begeleiding van het dansteam van Dansclub Scratch! leren je jullie de nieuwste en zotste moves! Krijg een aantal workshops om nieuwe dansstijlen te ontdekken. En werk samen met de groep een heuse flashmob uit voor in het hartje van Lier. Toon op het einde van de week alles wat je geleerd hebt aan je vrienden, ouders, familie...
Als kers op de taart gaan we op uitstap naar het LAGO Lier De Waterperels

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Sporthal De Komeet
Eeuwfeestlaan 183, 2500 Lier
51.1388065 - 4.5672279
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Sport It
Prijs

€ 98,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 19,6

Basistarief: 98,00 €
Thema
Omnisport en andere
Links
www.sportit.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie