MOOOV: El Ciudadano Ilustre

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

MOOOV: El Ciudadano Ilustre

 

Sinds de Argentijnse schrijver Daniel Mantovani de Nobelprijs literatuur won, lijdt hij aan een hardnekkige writer’s block. Al enkele jaren heeft hij geen letter meer op papier gezet en alle uitnodigingen voor lezingen en huldigingen wijst hij steevast af. Op een dag krijgt hij in zijn riante villa in Barcelona een vreemde brief. Na veertig jaar afwezigheid wordt hij door de burgemeester van zijn Argentijnse geboorteplaats Salas uitgenodigd om het ereburgerschap in ontvangst te nemen. De auteur beslist toch in te gaan op de uitnodiging; de inwoners van zijn geboortestad hebben hem immers dankbare inspiratie bezorgd voor zijn bestsellers. Maar zijn die medeburgers wel blij met die rol, of zinnen zij op wraak? Behalve de hotelklerk die droomt van een carrière als schrijver en de jonge, linkse intellectuele Julia blijken zijn vroegere dorpsgenoten uiterst bekrompen karikaturen te zijn.

De film, die in vijf hoofdstukken onderverdeeld is, vertelt met veel humor de confrontatie van de cynische Daniel Mantovani met zijn roots.

In de titelrol vinden we een uitstekende Oscar Martínez terug, die in Venetië in de prijzen viel en die je misschien nog kent van die andere Argentijnse succeskomedie RELATOS SALVAJES.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC Vredeberg
Vredebergstraat 12-14, 2500 Lier
51.131716 - 4.572106
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 2,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 0,4

Basistarief: € 8.00, -25/+65: € 5.00, Lidkaart Kalliopee: € 5.00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Komedie
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie