Nacht en Ontij

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Nacht en Ontij

 

Mauro Pawlowski en Braaknoot Ensemble brengen Nacht en Ontij, het mysterieuze buitenbeentje binnen het oeuvre van Boudewijn De Groot, op geheel eigenzinnige wijze terug tot leven.

Nacht en Ontij, dé cultplaat van Boudewijn De Groot wordt nieuw leven ingeblazen door Pawlowki en co.


In 2018 wordt Boudewijn De Groots album Nacht en Ontij een halve eeuw oud. Het is zijn vierde plaat, die nog steeds beschouwd wordt als het mysterieuze buitenbeentje binnen zijn oeuvre. Het experimentele karakter en de eigenzinnige teksten gecombineerd met de  avant-garde opnametechnieken van de onvolprezen elektronicapionier Dick Raaijmakers en de vakkundig gearrangeerde melodieën zorgden voor opgetrokken wenkbrauwen bij fans van het eerste uur. Jaren later is Nacht en Ontij uitgegroeid tot een cultplaat die door velen gekoesterd wordt, maar nog steeds niet al zijn geheimen prijsgeeft. Mauro Pawlowski richtte het kersverse Braaknoot Ensemble op met enkele bloedrochelende sjamanen om Nacht en Ontij opnieuw tot leven te brengen en van een gepast voodooritueel te voorzien. Boudewijn De Groot gaf alvast zijn goedkeuring. ‘Nos alegramos de tener gente nueva entre nosotros!’ Google translate: u komt nu van pas!

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 20,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 4,0

Basistarief: € 20,00; Vriendenprijs: € 18,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Pop en rock
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie