Nia energie-dans

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Nia energie-dans

 
 

Nia is fitness voor lichaam en ziel, een bruisende mix van dans, krijgskunst en lichaamsbewustzijn. Nia is een dansende workout voor vrouwen en mannen van elke leeftijd, conditie of gewicht. Nia geeft vitaliteit, kracht, soepelheid, ontspanning, creativiteit, lichaamsbewustzijn en heel veel levensvreugde! Verwen jezelf en dans, beweeg, speel en vooral - geniet - met Nia !

Nia verbindt Oosterse en Westerse bewegingsconcepten tot een geïntegreerd, holistisch Fitnessprogramma. Een Nia les is een voortdurend overvloeien van Yin naar Yang, van expressiviteit naar kracht. Nia laat zich inspireren door de organische bewegingsafloop van de zachte krijgskunsten zoals Taichi, de precisie en geconcentreerde kracht van Taekwando, de efficiënte functionaliteit van Alexander Techniek, de balans en centrering van Yoga, de spontaniteit en expressiviteit van Jazzdance…Nia bevordert je lichamelijke en mentale fitheid, ondersteunt de natuurlijke intelligentie van je lichaam, intensiveert je vitaliteit, gezondheid en levensvreugde. Nia is een dans tussen lichaam, geest en ziel – de dans van je leven... (Het is mogelijk om op elk moment in te stappen)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Basisschool Sint Gummarus
Blokstraat , 2500 Lier
51.1347353 - 4.5728588
Wanneer

tot

Open op:

  • Woensdag van 20:00 tot 21:00
Organisatie
Amana Dance Theatre
Prijs
€ 80,0 Basistarief: 80,00 €
Reservaties
vera@amania.be
Telefoon: 0494 12 12 80
Thema
Gezondheid en zorg
Trefwoorden
dansplezier
Links
www.amania.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie