Ongelooflijk!³

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Ongelooflijk!³

 

De formule is simpel: we nodigen enkele straffe sprekers uit die rond het thema ‘samenleven’ iets wezenlijks te zeggen hebben. Niet om allemaal uiteindelijk hetzelfde te denken maar om elkaar meer te begrijpen en zo de afstand te verkleinen. 

Ongelooflijk hoe hard we verschillen en tegelijkertijd zo op elkaar lijken. We voelen en denken soms ogenschijnlijk het tegenovergestelde. De verschillen lijken soms onoverbrugbaar. Maar is dat wel zo? Wanneer we dan toch een keertje écht naar elkaar luisteren, lijkt die afstand misschien toch niet zo groot. Dat is meteen hetgeen we willen te weten komen met deze derde editie van Ongelooflijk.

Presentator Erhan Demirci geeft niet alleen het woord aan de sprekers maar zorgt ook voor dialoog door aan hen vragen van het publiek voor te leggen. Onder het motto ‘tussen lachen en spel zegt hij zijn mening wel’ vertelt komiek Bas Birker over zijn inburgering als Nederlander in Vlaanderen. Slam Poet Esohe Weyden sluit de namiddag af met een boodschap om over na te denken. 

Verdere namen van de sprekers volgen later maar het belooft alleszins een zeer boeiende namiddag te worden. En natuurlijk is er ook eten…. Want geen gezellig samenzijn zonder eten!

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 3,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 0,6

Basistarief: € 3,00; UiTPASlier: € 2,00; incl maaltijd: € 8,00; incl maaltijd (met UiTPAS Lier): € 7,00; Standaard: € 3,00; Uitpas Lier: € 2,00; UiTPAS Lier + maaltijd: € 7,00; basis + maaltijd: € 8,00
Reservaties
Inschrijven
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Interculturele vorming
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie