Opendeur in de Lierse dienstencentra

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Opendeur in de Lierse dienstencentra

 

Op vrijdag 1 juni zwaaien de deuren van Het Schoppeke de eerste keer open. Tussen 10 en 16 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in dit gloednieuwe dienstencentrum aan de Kanunnik Davidlaan. Een kopje koffie staat alvast voor je klaar.
Die dag is meteen ook een uitstekend moment om meer te weten te komen over de andere dienstencentra. De medewerkers geven je graag meer informatie over de werking van alle dienstencentra. Meer nog! Met een minibus kan je op 1 juni een (gratis) trip langs de dienstencentra maken. Vooraf reserveren hoeft niet. En je kiest zelf wanneer en aan welke dienstencentra je op- en afstapt.
Vanaf maandag 4 juni start de activiteiten in Het Schoppeke.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
dienstencentrum Het Schoppeke
Kanunnik Davidlaan 25, 2500 Lier
51.1293124 - 4.5659904
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Dienstencentrum Het Schoppeke
Prijs

gratis

Basistarief: 0,00 €
Contact
dienstencentra@lier.be
Telefoon: 03 283 48 88
Trefwoorden
senioren lier, senioren
Links
www.sociaalhuislier.be/Nieuws/Meest_r...
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie