Piv Huvluv - Zijn er nog vragen?

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Piv Huvluv - Zijn er nog vragen?

 

Alles wat je altijd al had willen weten over maar nooit durfde vragen aan Piv Huvluv.


Piv staat twintig jaar op de planken als comedian. Hij is een van de pioniers die eind jaren ’90 het genre stand-upcomedy in Vlaanderen lanceerde. Hij is de enige comedian die aan alle zeven afleveringen van Comedy Casino op Canvas deelnam. Hij is ook de enige die al twintig jaar ononderbroken speelt in cultuurcentra. In zijn zesde avondvullende show Zijn er nog vragen? maakt Piv komaf met triviale vragen die hem vaak gesteld worden na optredens. Hij beantwoordt ze voor eens en voor altijd op heel eigen wijze. Tijdens deze voorstelling kom je álles over Piv te weten. Maar Piv gaat ook de grote thema’s niet uit de weg: de hoge zelfmoordcijfers in West-Vlaanderen, verantwoord scheiden, het vrouwbeeld in onze maatschappij,…

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC Vredeberg
Vredebergstraat 12-14, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 3,2

Basistarief: 16.00 €; Vriendenprijs: 14.40 €
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Humor comedy
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie