Plons (Theater Smoespot)

Plons (Theater Smoespot)

theater voor kinderen vanaf 4 jaar – 50 minuten

Over de voorstelling

In Plons volgen we kikker Kiki, die geboren wordt als klein kikkervisje. Langzaam ontdekt Kiki de wereld om haar heen en raakt ze verwonderd door de schoonheid van de vijver. Een grote vis lijkt even heel gevaarlijk, maar blijkt haar te kunnen helpen. Kiki ziet de libelle die naar werelden kan gaan, waar onze jonge kikker nog niet is geweest. Kiki verandert, wordt groter, net als de wereld om haar heen. Het is wel lekker veilig in de vijver, maar als zij straks aan land gaat, wat zal er dan gebeuren?

Plons (4+) is een beeldend verhaal over de wondere wereld boven en onder water. In een dynamisch decor vol vindingrijke verrassingen vertellen Milan & Renate het verhaal van kikkervisje, libelle, kokerjuffer en reiger, als poppen, klein en groot.

Over Theater Smoespot

Renate Moespot is een jonge veelzijdige theatermaker, afgestudeerd aan ArtEZ in Arnhem en en de Poppen- en objectentheater vervolgopleiding. Ze speelt o.a. bij Tg Knars en Productiehuis Valentijn.
Met haar achtergrond in circus, beweging en poppentheater, creëert zij in haar theaterwerk een eigen universum. In een warme, opgewekte en ontroerende sfeer neemt ze haar publiek mee naar een unieke wereld.
De magie van het poppenspel komt tot leven in vaak kleurrijke parades van grappige karakters en op het oog simpele decors. Haar dromen en verwondering voor de natuur en dieren zijn haar grootste inspiratiebronnen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Liers Ontmoetingscentrum Den Bril vzw
Bril 6, 2500 Lier
51.1292892 - 4.571945
Wanneer
31/10 in 10:30
Organisatie
De Poppentovertrein
Prijs

€ 9,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 1,8

Basistarief: 9,00 €; Kinderen: 6,00 €
Reservaties
tickets.roodfluweel.be/denbril
Thema
Figuren en poppentheater
Trefwoorden
ook voor kinderen
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie