Praatcafé dementie - Theatervoorstelling 'Blind geheugen'

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Praatcafé dementie - Theatervoorstelling 'Blind geheugen'

 
 

Tijdens de week van dementie presenteren het praatcafé dementie en de werkgroep Dementie van WZC Paradijs een theatervoorstelling van Paljas vzw: Blind geheugen. Deze voorstelling wordt, ondanks het ernstige onderwerp met veel humor gebracht, maar is ook zeer herkenbaar en pakkend.

Het praatcafé dementie wil mantelzorgers en familieleden van mensen met dementie samenbrengen om meer te weten te komen over dementie en om het thema bespreekbaar te maken.
Informatie krijgen, ervaringen delen, tips uitwisselen en anderen ontmoeten zijn de hoofdingrediënten voor het praatcafé.
Er is ook tijd om vragen te stellen of om in een ontspannen sfeer kennis te maken met lotgenoten. Gewoon komen luisteren kan natuurlijk ook.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
dienstencentrum De Kroon
Transvaalstraat 44, 2500 Lier
51.1269215 - 4.5852271
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Stad en OCMW Lier
Prijs
€ 5,0 Basistarief: 5,00 €
Reservaties
senioren@lier.be
Contact
Telefoon: 03 491 67 76
Trefwoorden
"senioren"
Links
www.sociaalhuislier.be/Thema_s/Zorg_g...
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie