Prinsesje en de Beer (Muziektheater Fierlefant)

Prinsesje en de Beer (Muziektheater Fierlefant)

theater voor kinderen vanaf 4 jaar – 50 minuten

Over de voorstelling

Prinsesje is droevig. Haar papa, de koning, en zijn vrouw, de koningin, maken veel te veel ruzie naar haar zin. Via haar vriendje, Meneertje Beer, komt ze te weten dat er een land bestaat achter de regenboog, waar iedereen vriendelijk is voor elkaar en waar mensen nooit meer ruzie maken. Daar wil Prinsesje naartoe. Samen met Beer gaat ze op zoek naar de Lucky Loco Trein, de trein die mensen brengt naar het land waar nooit meer ruzie is. Af en toe wordt hun weg versperd en moeten ze visuele raadseltjes oplossen om weer verder te kunnen gaan.
Prinsesje en de Beer is een 'echt' sprookje over vriendschap, over anders zijn en nog meer van die belangrijke dingen in het leven. Maar ook over iemand missen en af en toe 'sorry' kunnen zeggen.
Een voorstelling met veel leuke liedjes en niet al te moeilijke raadseltjes voor kleine, lieve prinsesjes en dappere beren vanaf 4 jaar.

Over Muziektheater Fierlefant

Na enkele jaren radiostilte neemt Muziektheater Fierlefant terug de draad op. Enkele seizoenen geleden maakte het frisse gezelschap twee prachtige producties met Een kleine midzomernachtsdroom, de kleuteropera en Saai, of verzuchtingen vanuit een bloempot.
De rol van Prinsesje wordt gespeeld door Jolijn Antonissen. Zij studeerde tien jaar geleden af aan de musicalafdeling van de Karel de Grote Hogeschool en is de jongste jaren vooral actief bij Jeugdtheater Tweelicht & Zoon en het internationaal gerenommeerde meisjeskoor Scala.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Liers Ontmoetingscentrum Den Bril vzw
Bril 6, 2500 Lier
51.1292892 - 4.571945
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
De Poppentovertrein
Prijs

€ 9,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 1,8

Basistarief: 9,00 €; Kinderen: 6,00 €
Reservaties
tickets.roodfluweel.be/denbril
Thema
Figuren en poppentheater
Trefwoorden
ook voor kinderen
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie